Gündem Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer kimdir?

07.04.2017 - 15:07 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, 2017 Survivor Gönüllüler takımında yer alıyor. Karşı takımla olan mücadelesine kaldığı yerden devam eden Burçak Tuncer, yarışmadaki performansı ile dikkat çekiyor. Birleşme partisi öncesi son katıldığı 111 oyundan 51 galibiyeti var. Yeni yarışmalardaki performansı merak edilen Burçak Tuncer kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm detaylar haberimizde…

Burçak Tuncer kimdir

Burçak Tuncer, Survivor yarışmasında pozitif bakış açısıyla birlikte takım arkadaşlarına da destek vererek başarıya olan yolda emin adımlarla ilerliyor. Gönüllüler takımında yer alan ve adından da sık sık söz ettiren Burçak Tuncer kimdir? Takımı için büyük bir mücadele örneği gösteren Burçak Tuncer hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık...

Haberin Devamı

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.