Gündem Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer kimdir?

10.04.2017 - 15:37 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Gönüllüler takımında yarışıyor. Survivor 2017'de birleşme partisi sonrası tüm dengeler değişti. Mücadelesine kaldığı yerden devam eden Burçak Tuncer, yarışmadaki performansı ile dikkat çekiyor. Yarışmalara katıldığı 116 oyundan 53 galibiyeti var. Yeni yarışmalardaki performansı merak edilen Burçak Tuncer kimdir? İşte hayatı hakkında merak edilenler...

Burçak Tuncer kimdir

TV 8 kanalının reyting rekorları kıran yarışmalarından biri olan Survivor, 2017 yılında da binlerce kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Survivor’ın 2017 ayağında Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan biri olan Burçak Tuncer, bugüne dek katılmış olduğu 116 yarışmanın yalnızca 53’inden galip çıkmayı başardı ve 63’ında mağlup oldu. Burçak’ın en iyi performansı ise grup yarışmalarında oluyor. Haberimizin devamında Burçak Tuncer hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz…

Survivor’ın Gönüllüler takımında boy gösteren yarışmacılarından biri olan Burçak Tuncer, sahip olduğu pozitif bakış açısıyla hem takım arkadaşlarına hem de kendisine moral kaynağı oluyor. Böylece kendisinden söz ettirmeyi başaran Burçak, yılmayan pozitif performansıyla rakiplerinin de gözünü korkutuyor. Burçak Tuncer hakkında bilinmeyenleri ise yazımızın devamında bulabilirsiniz.

SURVİVOR BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer, 6 Nisan 1992 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Doğduğu gün itibarı ile Koç Burcu olan Burçak Tuncer’in gerçek hayatında mimarlık yaptığı bilinenler arasında yer almaktadır. Lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde almış olan Burçak Tuncer’in mimar olarak ayrıldığı ve üniversite eğitimini tamamladığı okul İzmir Ekonomi Üniversitesi iken, bölüm de Mimarlık bölümüdür.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı süresince birçok farklı sanat dalıyla ilgilenmiştir. Sahip olduğu yeteneği sonuna kadar kullanan Burçak, resim dalında da aralarında birinciliklerin de olduğu birçok ödül kazanmıştır. Böylece kariyerinde başarılı adımlar atmaya devam eden Burçak Tuncer’in, Çeşme Sanat Galerisi’nde kişisel resmi sergisini de açtığı bilinmektedir.