Gündem Burçların ayrılık sonrası tepkileri nasıl oluyor?

Burçların ayrılık sonrası tepkileri nasıl oluyor?

01.05.2018 - 13:50 | Son Güncellenme:

Her burcun insanının ayrılık sonrası verdiği tepkiler, takındığı tutumlar farklı olabilmektedir. İşte her burcun bakış açısından aşk ve ayrılık…

Burçların ayrılık sonrası tepkileri nasıl oluyor

Burçlara göre aşk yorumları

Haberin Devamı

Koç burcu

Koç burcu insanları, olaylara gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşırlar ve değişiklikten kaçınmazlar. Bir ayrılık yaşadıklarında giden kişinin arkasından bakmazlar. Koç burcu insanları, yaşadıkları ayrılık sonrası soğukkanlı tavırlar sergilerler.

İkizler burcu

İkizler burcu insanları, ayrılık sonrasındaki tutumlarıyla herkesi şaşırtır. Bir gün üzüntü yaşamıyormuş gibi gözükürken diğer gün üzüntüden bitik düşerler. Böyle durumlarda arkadaş tesellileriyle sakinleşirler.

Boğa burcu

Boğa burcu insanları, ayrılık sonrasında sessiz ve sakin yapılarının altında kopan fırtınaları kimseye hissettirmezler. Yaşadıkları ayrılıklardan sonra etraftaki herkese kuşkuyla bakmaya başlarlar.

Yengeç burcu

Haberin Devamı

Yengeç burcu insanları için ayrılık sonrası hayat resmen durur. Yaşadıkları ayrılık sonrasında kendilerini haksız bulurlar ve karşı tarafı haklı bulmak için çaba gösterirler. Dolu dolu bir ayrılık yaşadıkları için oldukça zor unuturlar.

Aslan burcu

Aslan burcu insanları, gururlu oldukları için biten aşkı geride bırakıp üzülmeyi kendilerine yakıştırmazlar. Kaldıkları yerden devam edip geçmişin küllerini yakarlar.


Başak burcu

Başak burcu insanları, mantık çerçevesinde ilerler ve her şeye hazırlıklıdır. Yaşadığı ayrılık sonrası karşılıklı yapılan hataları düşünüp kimseyi suçlamadan unutmaya çalışır.

Terazi burcu

Terazi burcu insanları bir daha kimseyi aynı şekilde sevemeyeceğini düşündükleri için biten ilişkileri ardından dünyaları yıkılır. Ayrılığı hayatlarının sonu olarak görürler fakat arkadaşlarının yardımıyla toparlanabilirler.


Akrep burcu

Akrep burcu insanları ayrılık sonrası uzun süre yalnız kalamaz, aşksız yaşayamazlar. Biten ilişkinin ardından da intikam planları yapmaya devam eder, yenilgiyi kabul etmezler.

Yay burcu

Yay burcu insanları ilişkilerden oldukça çabuk sıkılır, terk edilen taraf olmazlar. Güçlü ve hayatı olduğu gibi kabul eden bir yapıda oldukları için, karşısındaki kişi ondan ayrıldığında da şaşırmadan buna da bir kılıf uydururlar.


Oğlak burcu

Oğlak burcu insanları sevdiği kişiden ayrılınca, her şeyin sona erdiğini düşünür. Gerçek aşkla sadece bir kere karşılaşacağına inanırlar ve teselli edilmeleri oldukça zordur. Ancak çalışkan oğlaklar kariyerlerine odaklanarak bu acıyı atlatabilir.

Kova burcu

Haberin Devamı

Kova burcu insanları özgürlüklerine oldukça düşkün oldukları için ayrıldıktan sonra üzülmelerine rağmen rahata kavuştukları için sevinirler. Artık hesap verecekleri kimse olmayacaktır ve arkadaşlarına daha fazla vakit ayırabilecekleri için geçmişi geride bırakırlar.

Balık burcu

Balık burcu insanlarının bilinenin aksine kırılgan görüntülerinin altında güçlü biri vardır. Ayrılık sonrası geçmişi bir kenara bırakıp yeni bir hayata yol alırlar.