Gündem Bursa'da dehşet! Asker eğlencesinde ateş etti, kameramana silah gösterdi

Bursa'da dehşet! Asker eğlencesinde ateş etti, kameramana silah gösterdi

09.10.2023 - 10:59 | Son Güncellenme:

Bursa’da asker eğlencesinde bir grup uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. Grupta bulunan şahsın, düğünde de kameramana silahını gösterdiği anlar ortaya çıktı.

Bursada dehşet Asker eğlencesinde ateş etti, kameramana silah gösterdi

Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde asker eğlencesinde bir grup genç ve arkadaşları havaya uzun namlulu silahlarla ateş açtı. O anlar amatör kameraya anbean yansırken, çevredekiler, ‘acaba bomba mı patladı’ diye korku dolu dakikalar yaşadı.

Haberin Devamı

Gruptaki şahıslardan biri silahla havaya ateş ettiği ve bir düğünde kameramana silah gösterdiği anları da sosyal medyada paylaştı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursada dehşet Asker eğlencesinde ateş etti, kameramana silah gösterdi

ASKER EĞLENCESİNDE ATILAN HAVAİ FİŞEKTEN YANGIN ÇIKTI

İstanbul Kağıthane’de ise asker uğurlama eğlencesi sırasında atılan havai fişeklerden dolayı otluk alanda yangın çıktı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, asker uğurlama eğlencesi yapan bir grup, bir anda havai fişek atmaya başladı. Atılan fişeklerden bazılarının yakında bulunan otluk alana düşmesiyle birlikte bir anda yangın çıktı.

Bursada dehşet Asker eğlencesinde ateş etti, kameramana silah gösterdi

Yeşillik alanın yandığı gören vatandaşlar su ve yangın tüpleriyle alevlere müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle otluk alanda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.