Gündem Bütün ilçelere ve seçim merkezlerine jeneratör

Bütün ilçelere ve seçim merkezlerine jeneratör

01.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel Parti Genel Merkezi’nde önceki gün il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıklarına ilişkin sunum yapıldı ve seçim güvenliğine ilişkin bilgi verildi.

Bütün ilçelere ve seçim merkezlerine jeneratör

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - CHP’li kaynaklar, “Seçim güvenliğini sağlamak için her şeyi yapacağız. Olası aksilikler veya sabotajlarla ilgili de önlemleri alıyoruz. İnternet gitmesine karşı, elektriklerin kesilmesine karşı, bant daraltmaya karşı bunlara ilişkin önlemlerimiz olacak. Olağanüstü aksiliklere karşı olağanüstü önlemler alacağız” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, bu çerçevede CHP’nin bütün ilçe teşkilatları ve seçim koordinasyon merkezleri için jeneratör kiralanması planlanıyor.VPN hazırlığı yapan CHP, il teşkilatlarında elektronik takip sisteminde sıkıntı yaşamamak için ayrı bir server kiralamayı da düşünüyor. Böylece CHP’de teşkilatlar, herhangi bir sorun halinde sonuçları oraya da girecek. “SMS ile sonuç toplamayla” ilgili bir çalışma da yürütülüyor. Ancak henüz üzerinde çalışıldığı, bir karar verilmediği belirtildi.