Gündem ‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’

‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’

23.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün Beşiktaş’ta İstanbul’u Büyüten Kadınlar Programı’na eşi Songül Kurum’la katıldı.

‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’

 

ALEYNA SEVİM/İSTANBUL- Programda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eski Başbakan Tansu Çiller ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören de yer aldı.

Haberin Devamı

Kurum konuşmasında, “İstanbul’umuz güzelliğiyle sizlere benzemektedir. İstanbul’u Büyüten Kadınlar Meclisi’mizi kuracağız. Türkiye’nin en büyük kadın hareketine ve ardından da küresel bir çevre seferberliğine dönüşen ‘Sıfır Atık’ hareketinde, saygıdeğer Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde çok güzel işlere imza attık. İstanbul’u sıfır atığın model şehri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kanal D’nin konuğuydu

Kurum, dün sabah Kanal D’deki “Neler Oluyor Hayatta” programına konuk oldu. Programda projelerini ve şehrin sorunlarına çözüm önerilerini anlatan Kurum, taksi sorununu merkezi taksi sistemi ile çözeceğini, depreme dayanıklı 650 bin konut inşa edileceğini kaydetti.