Gündem Çağlar Ertuğrul Afili Aşk'ta! Çağlar Ertuğrul kimdir?

Çağlar Ertuğrul Afili Aşk'ta! Çağlar Ertuğrul kimdir?

12.06.2019 - 13:45 | Son Güncellenme:

Sevilen oyuncu Çağlar Ertuğrul yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkacak. Kanal D'de başlayan Afili Aşk ile ekrana dönen Çağlar Ertuğrul hangi dizilerde yer almıştı? İşte Çağlar Ertuğrul'un biyografisi...

Çağlar Ertuğrul Afili Aşkta Çağlar Ertuğrul kimdir

Birçok dizi ve sinema filmi ile seyircinin sevgisini kazanan Çağlar Ertuğrul yeni dizisi Afili Aşk ile ekranlara dönüyor. Ertuğrul, Afili Aşk'ta Kerem Yiğiter'i canlandıcak.

Haberin Devamı

Kerem 20’li yaşların sonundadır. Yakışıklı, zengin, zeki, çapkın bir genç adamdır. Hayatta neredeyse her şeye sahiptir, babasının güveni dışında… Kerem ailesinin imkanları sayesinde bugünü, yarını hiç düşünmek zorunda kalmamış hatta zamanla birilerini düşünmenin ne demek olduğunu bile unutmuştur. Ancak üzdüğü kızlardan birinin intihar girişiminde bulunmasıyla, büyük bir karar alır: Hayatını değişecektir. Ama hayatın ona oynadığı küçük oyundan habersizdir.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL BİYOGRAFİSİ

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir ve Benim İçin Üzülme gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2012 Dağ Üsteğmen Oğuz Çağlar
2015 Bana Masal Anlatma Haşmet
2016 Dağ II Üsteğmen Oğuz Çağlar
2017 Biz size döneriz Akın Yılmaz
2018 Ailecek Şaşkınız Onay
2018 Yanımda Kal

2012-2014 Benim İçin Üzülme Sinan Avcıoğlu
2014 Beyaz Karanfil Başar Korkmaz
2014 Boynu Bükükler Galoş Ersen
2014 Kurt Seyit ve Şura Yusuf
2014 MedCezir Inanç Pars
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları Yağiz Egemen