Gündem ‘Çav Bella’yla uğurlandı

‘Çav Bella’yla uğurlandı

23.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybederek sevenlerini gözyaşına boğan usta gazeteci Tayfun Talipoğlu, dün Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ebedi yolculuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda milletvekili ve gazeteci katılırken, Talipoğlu ailesinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

‘Çav Bella’yla uğurlandı

Oldukça yorgun ve bitkin gözüken Talipoğlu’nun babası Yalçın Talipoğlu ile oğlu Candaş Talipoğlu, yakınlarının yardımıyla ayakta durdu. Törene, Talipoğlu’nun yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay ile Levent Gök, bazı Ak Partili ve CHP’li milletvekilleri, eski bakanlardan Hikmet Çetin, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. Bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Törenin ardından Talipoğlu’nun cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Cami avlusunu dolduran Talipoğlu’nun sevenleri, tabutunun üzerine karanfiller atarak, alkışlar eşliğinde Talipoğlu’nu son yolculuğuna uğurladı. Talipoğlu’nu sevenler cenaze aracının arkasından yürürken hep bir ağızdan ‘Çav Bella’ şarkısını söyledi.