Gündem Cennet'in Gözyaşları 9. bölüm fragmanında büyük şok!

Cennet'in Gözyaşları 9. bölüm fragmanında büyük şok!

12.11.2017 - 11:54 | Son Güncellenme:

Cennet'in Gözyaşları dün akşam yayınlanan 8. bölümün ardından 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cennet büyük sırrı Selim'le paylaşacak mı? Selim ve Cennet arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Cennetin Gözyaşları 9. bölüm fragmanında büyük şok

Cennet'in Gözyaşları 8. son bölümüyle yine nefesleri kesti. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Cennet'in Gözyaşları 8. bölümde ortalık iyice karışıyor. Son bölümün hemen ardından 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler...

Haberin Devamı

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 9. BÖLÜM FRAGMANI

CENNET'İN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cennet, Ali'ye ait ipuçlarını bulmuştur ama emin değildir. İçinde kocaman bir umut 'ya Selim Ali'yse?'... Bu bilinmezlik içinde boğuşurken bir de Melisa'nın intiharı yüzünden suçlanıyordur. Arzu bu defa taktik değiştirmiş, Cennet'i zaafı üzerinden vuracaktır.

Selim ise her şeyden habersizdir. Melisa'nın gerçekten kendisini öldürmeye kalktığına inandığı için Melisa'nın yanındadır sürekli. Bu durumu çok iyi değerlendiriyordur Melisa. Selim, Melisa ile daha çok vakit geçirmeye başlamıştır ve Cennet'i üzdüğünün farkındadır.

Cennet, Ali'nin eşyalarının neden Selimlerin evinde olduğunu araştırıyordur ve cevabı ona Nilgün verir. Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiştir. Şimdi her şeyi Selim'e anlatması lazımdır ama onu daha büyük bir sürpriz bekliyordur.

Haberin Devamı