Gündem Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 3 Eylül Sayısal sonuçları sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 3 Eylül Sayısal sonuçları sorgulama

03.09.2022 - 21:58 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Devreden büyük ikramiye 129 Milyon 624 bin 755 TL oldu. İşte kazandıran numaralar...

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 3 Eylül Sayısal sonuçları sorgulama

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi sona erdi. Bu akşam gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANDI?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21.30'da gerçekleşti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 3 Eylül Sayısal sonuçları sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 3 Eylül Sayısal sonuçları sorgulama

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Çılgın Sayısal Loto ile Ne kadar kazanılır?

Çılgın Sayısal Loto’da Oyuncuya geri dönüş oranı %55’tir.

Çılgın Sayısal Loto kazanç kategorilerine aşağıdaki yüzdelerde bölünmüştür;

1.kategori kazançlarına ödül havuzunun %13’ü; Her çekilişte, birinci kategori kazananı olmadığı durumlarda, ilgili ödül havuzu, bir sonraki çekilişte yine 1. kategori ödül havuzuna eklenerek bu kategoriye ait ödülü büyütür.

2.kategori kazançlarına ödül havuzunun %13’ü ; Her çekilişte, ikinci kategori kazananı olmaması durumunda, ilgili ödül havuzunun % 50'si birinci kategori ödül havuzuna eklenir, diğer %50'si Büyük ikramiyeyi yeniden başlatma fonuna aktarılır.

Haberin Devamı

3.kategori kazançlarına ödül havuzunun %8’i; Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

4.kategori kazançlarına ödül havuzunun %8’i, Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

5.kategori kazançlarına ödül havuzunun %20’si; Her çekilişte, ikinciden daha düşük herhangi bir kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu hemen alttaki kategorinin ödül havuzuna eklenir.

6.kategori kazançlarına ödül havuzunun %30’u; En düşük kategoride kazanç olmaması durumunda, ilgili ödül havuzu bir sonraki çekilişin tüm ödül havuzuna eklenir.

Kalan %8 Özel Çekiliş Fonuna tahsis edilir.

Aynı kategoride birden fazla kazanan olması durumunda, kategori ödül havuzu kazananlar arasında eşit olarak paylaştırılır.