Gündem Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

07.01.2023 - 13:47 | Son Güncellenme:

Bir televizyon programına Arife Gökçe isimli kadının kayıp olarak aranması ile ilgili katılan ve "çocuğun cinsel istismarı" suçundan gözaltına alınan Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp kadınla ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti.

Haberin Devamı

Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan Sardoğan olduğu tespit edildi.

Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

Yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan 6 Ocak günü yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Şüpheli Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilmişti. Sardoğan Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

 OLAYIN GEÇMİŞİ

Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'ünde 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe ile ilgili henüz bir iz bulunamadı. Şüpheli kayıpla ilgili oklar Gökçe'nin köylüsü S Sinan Sardoğan'a çevrilmiş durumdaydı.

Haberin Devamı

 Sinan Sardoğan'ın, yaşlı kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.

Cinsel istismar şüphelisi televizyon programına çıkınca yakalandı

Ayrıca televizyon programına katılan  Sinan Sardoğan ile ilgili iğrenç iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, köyde Sinan'ın tacizine uğramayan kadın kalmamış. Hedef aldığı kadınlar ise genellikle 50 yaş üstü yaşlı kadınlar olmuş. Sardoğan'ın mesajlı tacizleri elle ve birebir tacize de varmış. Bugün tacize uğrayınca başı belayı girmesin diye köyü terk eden yeni tanıklar ortaya çıktı.

Tüm yaşananlar sonrası sosyal medyada "Sapık Sinan" etiketiyle tepki yağmıştı.