Gündem Çocuklar Duymasın 66. yeni bölüm fragmanları yayında! Haluk çileden çıkıyor

Çocuklar Duymasın 66. yeni bölüm fragmanları yayında! Haluk çileden çıkıyor

30.01.2019 - 10:01 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 66. yeni bölüm fragmanları yayınlanırken Haluk'un adeta çileden çıktığı görüldü. Çocuklar Duymasın'da Meltem'i aramaya başlayan gizemli kişi büyük korkuya neden olurken evdeki kalabalık da ilginç anların yaşanmasına sebep olacak gibi görünüyor. Çocuklar Duymasın 66. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İşte sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın Halil Söyletmez'in konuk olduğu 66. bölüm fragmanı...

Çocuklar Duymasın 66. yeni bölüm fragmanları yayında Haluk çileden çıkıyor

Çocuklar Duymasın 66. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Çocuklar Duymasın'da bu hafta Halil Söyletmez tanımadığı bir eve misafir olarak gitmeye karar verir. Haluk bu durumu kabul etmese de ısrarlara dayanamaz ve kabul eder. Halil Söyletmez'in şakaları ile bütün hane halkı çileden çıkar. Meltem'in Almanya'dan bir arkadaşının oğlu Element Türkiye'ye gelir. Element yanında baş belası abisi ile gelmiştir. Haluk'un Almancı bu gençlere alışması biraz zaman alacaktır.

Haberin Devamı

Meltem'i arayan gizemli numara Meltem ve ailesi hakkında bütün gerçekleri bilmektedir. Meltem ilk başlarda durumu önemsemese de aramaların çoğalması ile durumu Gönül'e anlatmaya karar verir. Kendinşi gece olarak tanıtan bu gizemli kişi kim çıkacaktır?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 66. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 66. BÖLÜM 2. FRAGMANI