Gündem Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

02.01.2019 - 09:34 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü için heyecan dorukta. Son olarak Yılbaşı özel bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu.

Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak

Kanal D'nin Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Çocuklar Duymasın, yılbaşı gecesi özel bölümüyle ekranlarda oldu. Haluk ve Meltem'in evinde toplanan tüm ekip, hem kendileri eğlendi hem de izleyenlere eğlenceli saatler yaşattı

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Seyirciler, normalde dün akşam yayınlanması gereken Çocuklar duymasın'ın yeni bölümünü merak ederken, dizinin bu hafta yeni bölümle ekranlarda olmayacağı öğrenildi. Yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izleyebilirsiniz.

ÇOCUKLAR DUYMASIN YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Haluk ve Meltem yılbaşı planları savaşının tam ortasına düşer. Bir tarafta Gönül ve Tuna diğer tarafta Sultan Hanım ve Rıza vardır. İki taraf da Haluk ve Meltem'i kendi partilerine davet ettirmek için binbir türlü plan yapar. Şarkılar, türküler, korolar eşliğinde eğlenceli anlar yaşanır. Tüm ekip yeni yıl için bir araya gelir.

Yazarlar