Gündem Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu! Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında

Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu! Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında

26.10.2023 - 15:26 | Son Güncellenme:

13 Ekim Cuma günü ortadan kaybolan 12 yaşındaki C.A. ve 14 yaşındaki S. A. kardeşlerin kaçılmasıyla ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Canlı yayındaki itirafların ardından baba gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları...

Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında

Konya’da yaşayan 12 yaşındaki C.A. ve 14 yaşındaki S.A. kardeşler, 13 Ekim Cuma günü ortadan kayboldular. Çocuklarından günlerdir haber alamayan endişeli anne K.D., çocuklarını bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Haberin Devamı

ANNE, ÇOCUKLARIN ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORDU

Çocuklarının kaybından eski eşi B.A. ile boşanma aşamasındaki eşi Y.D.’yi sorumlu tutan anne K.D., günlerdir hiçbir hayat belirtisi göstermeyen çocuklarını sağ bulamayacağını düşünüyordu. Anlı, çocukların öz babası olan ve Niğde Bor’da yaşayan eski eş B.A’yı canlı yayına aldı.

Baba B.A.’nın rahat tavırlarına ve çelişkili açıklamalarına dikkat çeken Anlı, çocukların babaları B.A. tarafından kaçırıldığını söyleyen bir ihbarcıyı ulaştı.

Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında

CANLI YAYINDA ÇOCUKLARIN YERİNİ İTİRAF ETTİ

Çocuklarını kaçırıp çöp konteynerinde sakladığı iddia edilen baba B.A., Müge Anlı’nın ısrarlı soruları karşısında itirafta bulundu.

ÇOCUKLARI VERMEK İÇİN ŞART KOŞTU

B.A. Anlı'ya, “Madem sen ve emniyet müdürü bu kadar endişeli anlatayım. Bu kadın çocuklara bakmıyordu. Kızım S.A. da beni aradı. Kızım ve oğlum C.A., yürüyerek Aksaray’ın çıkışına kadar gelmişler. Çocuklar şu anda, Afyonkarahisar’dalar. Velayetlerini alırsam çocukları veririm” dedi.

Haberin Devamı

GÖZALTINA ALINDI

Baba B.A.’nın canlı yayındaki itirafı sonrası Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri düğmeye bastı. B.A., canlı yayın sırasında gözaltına alınıp emniyete götürüldü. Anne K.D. ve yakınları, çocukların sağ olduğunu duyunca derin bir nefes aldı.