Gündem Çok tok karnına miting yapmayın

Çok tok karnına miting yapmayın

03.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP’nin eski doktor milletvekili, Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı; cumhurbaşkanı adaylarına, liderlere, milletvekili adaylarına mitinglerde gür ses için önerilerde bulundu, reçete verdi.

Çok tok karnına miting yapmayın

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - Milliyet’e konuşan Atıcı, ses kısıklığı için şunları tavsiye etti: “Onun tek ilacı var; soğuk buhar yapacaklar. Ses telleri bağıra bağıra şişiyor. Sadece soğuk buhar yapacaklar ve bol su içecekler. Ses tellerinin şişliği iniyor. Ödemi ortadan kayboluyor. Sesin kalitesi ve sesin şiddeti artmış oluyor. Sadece sıvı, su alacaklar, soğuk uygulama ve mitingler dışında az konuşma.”

Haberin Devamı

Atıcı, gür ses için de şunları önerdi: “Bol sıvı tüketsinler. Düzenli beslensinler. Çok tok karnına miting yapmasınlar. Yemek yedikten 1 saat sonra miting yapsınlar. Ya da mitingden bir saat sonra yemek yesinler. Uykularına dikkat etsinler. Papatya çayı içebilirler.”

Mitingler oy artırmıyor

Mitinglerin çok belirleyici olduğunu düşünmediğine de işaret eden Atıcı, şöyle devam etti: “İnsanlar artık sosyal medyadan her şeyi izliyor. Her ilde iki miting yapmanın çok büyük bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Sonuçları çok değiştireceğini düşünmüyorum. Oraya gelen insanlar oy veren insanlar demek yani yeni oy demek değil.”