Gündem Cumali Akgül kimdir? (Survivor Cumali)

Cumali Akgül kimdir? (Survivor Cumali)

23.03.2018 - 15:55 | Son Güncellenme:

Cumali Akgül Survivor Gönüllüler takımında yarışıyor. Acun Ilıcalı'ya yoğun ısrarları sonucunda Survivor'a katılmaya hak kazanan Cumali Akgül kimdir? İşte merak edilenler...

Cumali Akgül kimdir (Survivor Cumali)

Survivor Gönüllüler takımının olaylı isimlerinden birisi olan Cumali Akgül izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmalarda başarılı olmak için elinden geleni yapan Cumali Survivor adasında ne kadar kalacak merak konusu...

Haberin Devamı


CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül, Iğdır'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Akgül, daha önceden de Survivor'a başvurmuş ancak kabul edilmemiştir.

Programa katılarak yarışmacı olmak için Iğdır'dan İstanbul'a 50 kilometre boyunca yürüdü. Cumali Akgül, geçtiğimiz günlerde de Beyaz Show'a katılmış ve Acun Ilıcalı, canlı yayında Cumali Akgül'ün Survivor gönüller takımı kadrosuna alındığını duyurmuştu.

Böylece Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için yaptığı 50 gün süren 1500 kilometrelik yürüyüş sonrasında Survivor'da yarışmaya katılma şansı elde etmiştir.

32 yaşındaki Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yaşattığını ve bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.