Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Ayakları titremeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Ayakları titremeye başladı

02.03.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Antalya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki göstererek, "Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Anlatmaya yetmez diller, sana çıkar bütün yollar Antalya. Güzelliklerini anlatmaya dillerin kifayetsiz kaldığı Antalya'da bugün bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Katılım nedir diye sordum. 80 bin. Evet, on binler Antalya'da bugün bizlerle beraber. Şurada artık 30 günümüz var. 

Antalya artık diplomasinin de küresel yıldızlarından biri haline dönüşüyor. Antalya Diplomasi Forumu bu yükselişin işaretlerindendir. Bu tür organizasyonlar şehrimizin marka değerinin artmasına da katkı sağlıyor. Ben başta evladınız, yol arkadaşım Mevlüt Çavuşoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bu konuda önemli gayretleri oldu ve diplomasi forumunu buralara kadar getirdik. 

Haberin Devamı

ANTALYA'YA HİZMETE TALİBİZ

Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemlerdir. Biz zaten yıllardır hesap verdik, veriyoruz ama hesaptan kaçanlara da 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? Hükümeti veya belediyeleri yönetmek için sandıkta yetki alan siyasetçiler seçim meydanlarında yaptıklarının muhasebesini yapar, yapacaklarının sözünü verirler. Milletimiz de kararını sandıkta ilan eder. Antalya 5 yılda büyükşehri ve ilçeleri ile belediyelerini yönetenlere notlarını veriyor, aday olanları da ölçüp tartıyor. Büyükşehir ve ilçe adaylarımızla Antalya'ya hizmete talibiz. Mayıs seçimlerinde bu kardeşinize yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 oy oranı ile bize destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu oranlar Antalya ile aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır. İnşallah hep birlikte 31 Mart'ta sandıkları Cumhur İttifakı oyları ile patlatarak bunu telafi edeceğimize inanıyorum.

ÜLKEYİ ÇÖPTEN, ÇUKURDAN ÇIKARMAYANLARA TESLİM EDEMEYİZ

Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı olarak bu ülkenin başında mı? Başında. Ayrıca Cumhur İttifakı olarak kabine inşallah bizde mi? Şimdi Cumhur İttifakı ve şu anda da hükümet olarak iş başında olduğumuza göre yere yönetimi de bize teslim ettiğinizde ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz? Öyleyse bu ülkeyi maalesef çöpten, çukurdan çıkarmayanlara bir daha teslim edemeyiz.

Haberin Devamı

'GERÇEK NİYETİNİZİ SAKLAYIN' DİYOR

Milletimize asla yalan söylemedik. Bizi aldatmaya kalkanlar da önünde sonunda kazdıkları kuyuya düştüler. Bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor. Bu faşist zihniyet tercihini ya vesayetçilerden, darbecilerden, emperyalistlerden son dönemlerde de terör örgütlerinden yana kullanıyor. CHP'nin yeni genel başkanı yöneticilere seçim dönemine özel öğütler veriyor. Gerçek niyetinizi saklayın diyor. Konuşmayın ki tepki almayın diyor. Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım diyor. Susun ki yüreğinizdekilerden vatandaş haberdar olmasın diyor. Kim bu? CHP'nin Genel Başkanı. Akla bakar mısınız? Milleti kandırın diyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Özgür Özele tepki:  Ayakları titremeye başladı

AYAKLARI TİTREMEYE BAŞLADI

Teşkilatlarına dürüst davranın demiyor da seçime kadar maskelerinizi takın, çıkarmayın diyor. Ne yapsalar boş. Milletimiz bunların ne olduğunu artık gayet iyi biliyor. Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı.

Haberin Devamı

MİLLETİMİZ ONLARIN CİĞERLERİNİ BİLİYOR

CHP'nin Genel Başkanı İstanbul'da, Mersin'de DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini paylaştılar. Sonra da CHP Genel Başkanı, bizim DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Milletin feraset şamarı yüzlerine defalarca indiği halde bu aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Milletimiz onların ciğerlerini biliyor.

REKORLAR KIRARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Ülkemizi siyasetiyle, diplomasisiyle, tarımıyla, turizimiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak, Türkiye Yüzyılı'yla zirveye öyle çıkaracağız. Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu, kişibaşı milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme ile istihdamda, büyümede, turizmde, ihracatta yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz.

Haberin Devamı

ZORLUKLARI GÖRMEZDEN GELMİYORUZ

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları görmezden gelmiyoruz. Biz ne yapıyorsak alınterimizle yapacağız. Bu şekilde ortaya çıkacak kazancı 85 milyon bölüşeceğiz. Antalya milyonlarca turisti ağırlamazsa, topraklarında üretim yapmazsa refah seviyesini nasıl koruyacak? Her kim karşımıza çıkıp hesapsız atıp tutuyorsa size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizden olmasına yol açacaktır. Antalya böyle zübük siyasetçi oyunlarına gelmez.