Gündem Damat-kayınpeder kavgasında 1 ölü

Damat-kayınpeder kavgasında 1 ölü

06.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde kayınpeder Sedat İ. (52) ile damat Umut Erdoğan (28) arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Damat-kayınpeder kavgasında 1 ölü

 

EREN KOCA/ HABER MERKEZİ-  Olayda damadın arkadaşı Caner Akgün (32) hayatını kaybederken, Erdoğan’ın, Cumhuriyet Gazetesi’ne molotof kokteyli atmaktan Ergenekon davasında yargılandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, salı günü yaşandı. Umut Erdoğan ile dini nikahlı eşi B.İ. (25) tartıştı. Genç kadın, babası Sedat İ.’nin evine taşındı. Bir süre sonra Erdoğan da iki arkadaşını yanına alarak kayınpederinin evine gitti ve tabanca ile etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Kayınpeder Sedat İ. de silahını çekerek evden damadına kurşun yağdırdı.

Çatışmada, otomobili kullanan Caner Akgün yaralandı. Yaralı halde otomobille uzaklaşmaya çalışan Akgün, bariyerlere çarptı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Akgün’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, Umut Erdoğan ile Sedat İ. ve oğlu S.İ.’yi (16) gözaltına aldı. Cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Umut Erdoğan’ın, Cumhuriyet gazetesine molotof kokteyli atmaktan Ergenekon’da yargılandığı öğrenildi.