Gündem Damla Can kimdir? Damla Can sembol finalini kazanabilecek mi?

Damla Can kimdir? Damla Can sembol finalini kazanabilecek mi?

14.05.2018 - 14:45 | Son Güncellenme:

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Damla Can gösterdiği performans ile adeta göz dolduruyor. Survivor parkurlarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Damla Can sembol oyununda finale kalan dört isimden biri olmayı başardı. Peki Damla Can bu akşam oynanacak olan sembol finalinde nasıl bir performans sergileyecek?

Damla Can kimdir Damla Can sembol finalini kazanabilecek mi

Survivor'un performans anlamında göz dolduran ismi Damla Can yarışmalarda gösterdiği performans ile takımına büyük destek sağlamaya devam ediyor. Son olarak sembol oyununda da kendini finale yazdıran Damla Can bu akşam oynanacak olan Survivor sembol finalinde kazanıp ailesini Dominik'e getirmek istiyor. Peki Damla Can sembol finalini kazanabilecek mi?

Haberin Devamı


DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.