Gündem Demir ile Candan evleniyor! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir ile Candan evleniyor! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.05.2019 - 22:38 | Son Güncellenme:

Kızım 32. son bölümü ile ekranlara geldi. Demir'in Candan'a evlenme teklifi etmesi ve Candan'dan "evet" cevabı alması izleyenleri mutlu etti. Öykü'de bu duruma en az Demir ve Candan kadar sevindi. Peki izleyenlerin merakla beklediği Kızım dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demir ile Candan evleniyor Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kızım dizisi her Cuma TV 8 ekranlarına gelmeye ve seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu haftaki bölümde gözyaşları bu defa mutluluktan aktı. Demir'in Candan'a evlenme tekli etmesi ve aldığı cevap herkesi mutlu etti. Bu duruma Öykü de en az babası kadar sevindi. İzleyenler ise şimdiden yeni bölümü merak etmeye başladı. Kızım dizisi 33. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir'in eve dönmesi büyük mutlulukla karşılanmıştır. Yaşanan bu durumun ardından hazırlanan konsept ile Demir, Candan'a gerçekten evlenme teklif etmeye karar verir. Çok zor bir süreçten geçen ikili birbirlerinin kıymetini fazlasıyla anlamıştır. Demir bu kez gerçekten evlenme teklif ettiği Candan evet cevabını alır.