Gündem DGS sınav giriş yerleri açıklandı! DGS sınavı ne zaman?

DGS sınav giriş yerleri açıklandı! DGS sınavı ne zaman?

22.06.2019 - 18:27 | Son Güncellenme:

Üniversite eğitimlerini dört yıla tamamlamaka isteyen adayları yakından ilgilendiren DGS sınavı için adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. ÖSYM tarafından açıklanadan DGS sınav giriş belgelerinin yayımlanmasının ardından adaylar sınavın hangi tarihte gerçekleştirileceğini araştırmaya başladı. Peki DGS sınavı ne zaman gerçekleştirilecek?

DGS sınav giriş yerleri açıklandı DGS sınavı ne zaman

DGS sınavı için geri sayım sürüyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren DGS sınavı için ÖSYM geçtiğimiz günlerde sınav giriş belgelerini adayların erişimine sundu. Ön Lisans eğitimlerini Lisans'a tamamlamak isteyen binlerce aday DGS sınavında ter dökecek. Peki DGS sınavı hangi tarihte gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerine, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

DGS NE ZAMAN?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı, 30 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak.