Gündem Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir! Savcı kararını verdi

Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir! Savcı kararını verdi

10.01.2024 - 20:02 | Son Güncellenme:

Dilan Polat ile Engin Polat hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat soruşturmasına yeni bir savcı atandı. Fenomenler hakkında tek gelişme bu da değil. Çiftin, komşularına saldırdığı olayla ilgili de yargılanmaları gündemde. Kanal D Ana Haber'de tüm detaylar ortaya çıktı.

Tutuklu fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat evlerinin önünde araç parkı yüzünden komşularına saldırmıştı. Savcı olayla ilgili ilk kararını verdi. Dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi.

Haberin Devamı

Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir Savcı kararını verdi

UZLAŞMA SAĞLANMAZSA DAVA AÇILACAK

Savcının kararı sonrası saldırıya uğrayan komşuları eğer uzlaşmazsa Polatlara dava açılacak.

Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir Savcı kararını verdi

ENGİN POLAT'IN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Skandal olay 2 Haziran günü yaşandı. Engin Polat'ın doğum günüydü ve lüks evlerinde arkadaşları ile kutlama yapıyorlardı. Engin Polat araç parkı yüzünden tartıştığı komşusuna saldırdı. Dilan Polat da boş durmadı. Komşularına terliğini çıkarıp bir de o tekme attı.

Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir Savcı kararını verdi

İKİ TARAF DA ADLİYELİK OLDU

Olaydan sonra iki taraf da adliyelik oldu. Saldırıya uğrayan komşuları Dilan-Engin Polat çifti ve Sıla Doğu'dan şikayetçi oldu. "Hakarete uğradık, tehdit edildik, evimiz basıldı ve yaralandık" diye ifade verdiler.

Dilan-Engin Polat çifti de buna karşılık asıl biz mağduruz dediler ve onlar da komşularından şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Savcı tarafların ifadesini aldı ve kameraları izledi. Soruşturma savcısı Dilan Polat ile ilgili konut dokunulmazlığı ihlali ile ilgili, Sıla Doğu hakında da darp iddiası ile ilgili yeterli delil olmadığı için takipsizlik kararı verdi. Ama savcı Dilan Polat hakkında tehdit, hakaret ve yaralama suçlarından Engin Polat hakkındaysa aynı suçların yanında bir de komşusunun evini bastığı için konut dokunulmazlığı ihlal suçundan iddianame düzenleneceğini de kararında açıkladı.

Dosya usulen şu an uzlaştırma bürosunda. Eğer Polatlar komşuları ile uzlaşamazsa haklarında dava açılacak. Devreye artık mahkeme girecek.

YENİ SAVCI ATANDI

Bu arada Polatlar hakkında kara para soruşturmasını başlatan ama geçtiğimiz kararnamede Erzurum'a gönderilen savcının yerine yeni savcı ataması yapıldı.