Gündem Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte o tarih...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte o tarih...

31.10.2018 - 07:29 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 5. sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin hayranları büyük bir merakla Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte hem bu sorunun yanıtı hem de Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak İşte o tarih...

TRT 1 ekranının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezona hazır. Dizinin yayınlanma tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da bomba etkisi yaratacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon başlama tarihi belli oldu. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi 7 Kasım Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.