Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı nefes kesti! Ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı nefes kesti! Ne zaman başlayacak?

05.11.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:

TRT 1 'in büyük ilgi gören dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı büyük ilgi gördükten sonra, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusunu getirdi. İşte sabırsızlıkla beklenen Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tarihi...

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı nefes kesti Ne zaman başlayacak

Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranında Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'da yeni sezon ilk bölüm yayınlanma tarihi de belli oldu. Uzun bir süredir yeni sezon ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını merak eden dizinin takipçilerine sevindiren haber geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 122. yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon başlama tarihi belli oldu. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi 7 Kasım Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON 122. BÖLÜM FRAGMANI