Gündem Dizi oyuncusuna cinsel saldırıdan 17 yıl hapis talebi

Dizi oyuncusuna cinsel saldırıdan 17 yıl hapis talebi

23.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dizi oyuncusu Efecan Şenolsun hakkında, aynı dizide rol aldığı oyuncu Elit İşcan’a yönelik cinsel saldırıda bulunduğu ve hakaret ettiği iddiasıyla 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dizi oyuncusuna cinsel saldırıdan 17 yıl hapis talebi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, suç tarihinde müşteki İşcan’ın internet üzerinden yayınlanan dizinin çekimleri esnasında karavanda çalışma arkadaşları ile otururken, şüpheli Şenolsun’un “Elit İşcan burada mı?” diye bağırarak karavana geldiği, müştekiyi gördükten sonra da “Allah belanı versin” dediği aktarıldı. İşcan’ın daha sonra sahnenin hazırlanması için duvar kenarında beklediği kaydedilen iddianamede, bu sırada şüpheli Şenolsun’un yanına gelerek beline sarıldığı ve öpmeye çalıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

İşcan’ın, Şenolsun’u kendisinden iterek uzaklaştırdığı, bir süre sonra Şenolsun’un tekrar İşcan’ın yanına gelerek bu eylemlerine devam ettiği ifade edildi. İddianame gönderildiği Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilirken, şüpheli Efecan Şenolsun ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.