Gündem Doğa Koleji’nden Balıkesir’e iki kampüs

Doğa Koleji’nden Balıkesir’e iki kampüs

16.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Balıkesir’in Gönen ve Bandırma ilçelerinde 2 yeni kampüsün açılışını gerçekleştirdi.

Doğa Koleji’nden Balıkesir’e iki kampüs

OZAN ÖMER KADÜKER - Açılışa, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yöneticileri, kampüs müdürleri ve kurucuları katıldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji CEO’su İsmail Kızılbay, törendeki konuşmasında “2002’de kurulan, eğitime getirdiği yenilikçi bakış açısı ve akademik başarılarıyla kısa zamanda eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu çatısı altında ülkemize değer katmak için çalışmaya devam ediyor. Bilgi Üniversitesi ile daha da güçlenen yapımız ve eğitim anlayışımızla Balıkesirli öğrencilerimizi buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Haberin Devamı

Doğa Koleji’nde uygulanan eğitim metodları hakkında bilgi veren Doğa Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdürü Enis Eryaman ise “Doğa konseptiyle Balıkesirli öğrencilerin akademik başarısı artacak” diye konuştu. Balıkesirli öğrencilerin başarı rüzgârlarının artık Doğa’dan eseceğini kaydeden Bandırma ve Gönen kampüslerinin kurucusu Olcayto Mızrak da Balıkesir’e yaptıkları eğitim yatırımlarının devam edeceğini aktardı.​​​​​​​

‘Asıl sahibi hocaları’

Doğa Koleji’nin Can Eğitim Grubu’na katılmasının ardından ilk defa konuşan Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, akademik ve finansal açıdan güçlendiren bir yapıyı kurgulayarak işe başladıklarını söyledi. Kurumun kültüründen de bahseden Can, “Çalışanlara kaç yıldır çalıştıklarını sorduğumda 10-20 yıl diyorlar. Doğa’nın gerçek sahibinin hocaları olduğunu bana öğrettiler. Doğa’nın sahibiyiz demektense destekçisiyiz demeye başladım. Doğa, bundan sonra da Türkiye’nin eğitim sisteminde en önemli kilit taşlarından olacaktır” dedi.