Gündem E-Bordro çıktısı Muhasebat Genel Müdürlüğü üzerinden mi alınıyor?

E-Bordro çıktısı Muhasebat Genel Müdürlüğü üzerinden mi alınıyor?

08.06.2016 - 09:22 | Son Güncellenme:

E-Bordro belgesi maaşı kanıtlamaya yarayan bir belgedir. E-Bordro belgesini almak için artık Muhesabat Genel Müdürlüğünü’de değil E-Devlet hizmetini kullanmanız gerekiyor. E-Bordro çıktısı nasıl alınıyor haberimizde açıkladık.

E-Bordro çıktısı Muhasebat Genel Müdürlüğü üzerinden mi alınıyor

Türkiye’de devlet daireleri bünyesinde çalışan vatandaşlar için Maliye Bakanlığı tarafından sunulan önemli bir dijital hizmet bulunuyor. Türkiye’de kamu kurumları bünyesinde görev alan vatandaşların, memuriyetleri ile birlikte vatandaşların son derece pratik ve kolay bir şekilde maaş bordrolarını ayrıntılı şekilde görüntüleyebilmelerine yardımcı olan Maliye Bakanlığı’nın E-Bordro uygulaması son dönemlerde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Maliye Bakanlığı tarafından sunulan bu dijital hizmet, sayesinde artık kamu kurumu binasında hizmet alan vatandaşların kamu personelliği olmasından dolayı oluşan maaş bordrosunun ayrıntılı bilgilerini kolay bir şekilde öğrenebilmesi mümkün oluyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.
Türkiye’de kamu kurumlarında ya da devlet dairelerinde çalışan vatandaşlar için maaşlarını gösteren belgeye maaş bordrosu belgesi adı verilmektedir. Kamu dairelerinde çalışan vatandaşların her ay düzenli olarak aldıkları maaş bordrosu belgesi hangi aylarda ne kadar maaş aldığını, hangi aylarda ikramiye aldığı ve hangi aylarda hangi sebepler dolayısı ile kesintiye gidildiği gibi bilgilerin hepsi yer almaktadır. Yani bu kapsam dahilinde kamu personeli düzenli olarak almış olduğu her ayın E-Bordro uygulamaları ile birlikte vatandaşlar, bugüne kadar almış olduğu maaşların tüm ayrıntılı ve güncel bilgileri öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor.

Günümüz modern teknolojisi ile birlikte Maliye Bakanlığı tarafından dijital platform üzerinde hizmete açılan online hizmet ekranı E-Bordro uygulaması ile sadece dakikalar içerisinde en güncel aya ait olan maaş bilgilerinin ayrıntılı bir şekilde öğrenilebilmesi sağlanıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisi ile birlikte artık insanların internete son derece pratik bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması sayesinde vatandaşlar, internete erişim sağlayabildikleri her yerden sadece dakikalar içerisinde E-Bordro maaş uygulaması üzerinden güncel maaş bordrosun bilgilerini öğrenebilmeleri sağlanıyor.

Dijital teknolojilerin günlük yaşantıları içerisinde son derece etkin bir şekilde kullanılıyor olması sayesinde vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde en güncel aya ait olan maaş bilgilerinden, daha önceki dönemlere ait almış olduğu maaşının ayrıntılı dökümlerinin kolay bir şekilde öğrenilebilmesine yardımcı oluyor. Teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte günlük yaşamın her alanında son derece yoğun şekilde kullanılmakta olduğu modern yüzyılda kamu personelleri internete erişim sağlayabildikleri her yerden kolay ve hızlı bir şekilde Maliye Bakanlığı tarafından sunulan E-Bordro uygulaması üzerinden maaş bordrosu bilgilerinin öğrenilebilmesi sağlanabilmektedir. Günümüz modern teknolojisinin hızlı gelişimi ile birlikte artık internete erişimin çok daha pratik ve çok daha kolay bir hale gelmiş olması kamu kurumlarında görev alan personellerin maaş bordrosu bilgilerine internette ulaşabilmesine yardımcı olan Maliye Bakanlığı’nın E-Bordro uygulaması üzerinden dakikalar içerisinde gerçekleştirebilmesi sağlanıyor.

İnternet üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın online E-Bordro sorgulama uygulaması ile birlikte sadece dakikalar içerisinde banka işlemlerinden pek çok resmi işleme kadar ihtiyaç duyulan maaş bordrosu bilgisini E-Bordro uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.