Gündem E-Bordro hizmeti nasıl kullanılır?

E-Bordro hizmeti nasıl kullanılır?

15.10.2016 - 09:19 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinden E-Bordro hizmetini hem kolay hem de güvenli bir şekilde alabilmekteyiz. E-Bordro işleminin nereden ve nasıl yapıldığını bu haberimizde sizler için açıkladık.

E-Bordro hizmeti nasıl kullanılır

İnternet son zamanlarda çok kısa bir sürede hayatımızın bir parçası oldu. Hatta nerede ise internetsiz bir dakika bile zaman geçiremez olduk. Çünkü internet hayatımızın her alanında bilere fayda sağlamaktadır. Örneğin her alanda internet üzerinden sadece dakikalar içerisinde birçok işlem yapabilmekteyiz. Bu da biz vatandaşların hayatlarını olumlu etkilemektedir. Her geçen gün teknolojik yenilikler kat be kat artmaktadır. Bu durum bizler için iyiye gitmektedir. Modern çağın içinde yaşadığımız bu dönemlerde vaktimizin çoğu bu kolay işlemler sayesinde bizlere kalmaktadır.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet erişiminin sağlandığı her yerde artık online işlemler oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Vatandaşlar tarafından oldukça fazla bir şekilde kullanılan online işlemler sadece dakikalarımızı almaktadır. Online işlemler ayrıca bütün alanlarda bizlere yardımcı olmaktadır. Online işlemler her alanda kullanılmaktadır. Memurlar için her zaman kullanılmakta olan bordro işlemleri oldukça yaygın bir şekilde sorgulatılmaktadır. Çünkü memurlar bordrolarına bakarak maaşlarındaki kesintileri ve bunun gibi bener olayları bordro sayesinde takip edebilmektedir. Fakat günümüzde teknolojik gelişmelerin yaşandığı şu dönemlerde internet alanında da birçok yenilikler yapılmıştır.

Haberin Devamı

Devlet tarafından memurlar için yapılmakta olan bordro sorgulama işlemler memurlar tarafından oldukça beğenilmiştir. Dijital platform üzerindeki adı e- bordro sistemidir. E- bordro sistemi sayesinde memurlar maaşlarını sorgulatabilmektedir. Sadece dakikalarını alan bu işlemler memurlar tarafından kısa sürede beğeni toplamıştır. Peki e- bordro sorgulama işlemi internet aracılığı ile nasıl yapılmaktadır diye soruyor iseni yazımızın devamında bu sorulara yanıt bulabilirsiniz. E- bordro sorgulama işlemi devlet tarafından vatandaşlar için uygulamaya konulan e- devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır. E- devlet sistemi içerisinde birçok işlem barındırdığı gibi e- bordro sorgulama işlemi de barındırmaktadır. E- bordro sorgulama işlemi e- devlet sistemi üzerinden çok basit bir şekilde yapılmaktadır. E- devlet şifreni yok ise diğer işlemleri yapamadığını gibi e- bordro sorgulama işlemini de yapamazsınız. E- devlet şifresi oldukça basit bir işlemdir. Herhangi bir PTT şubesine kimlik kartını ya da T.C. kimlik numaranı ile gitmelisini. Daha sonra e- devlet şifresi için talepte bulunmalısını. Sadece 2 TL işlem ücreti vererek e- devlet şifresine sahip olabilirsiniz. E- devlet şifresini aldıktan sonra e- devlet sistemine internet üzerinden giriniz. E- devlet sistemine girdikten sonra arama kısmına e- bordro yaparak sayfaya tıklayınız. Sayfada kimlik doğrulama işlemi yapmanı gerekir. Kimlik doğrulama işlemi yaparken almış olduğunu e- devlet şifresi ile ve de T.C. kimlik numaranı ile yapabilirsiniz. Kimlik doğrulama işlemi yaptıktan e- bordro sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Çok kolay bir şekilde e- bordro sorgulama işleminizi e- devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. E- bordro sorgulama işlemini yaptıktan maaşınızı kontrol edebilirsiniz.