Gündem E bordro sorgulama nasıl yapılır? e-devlet giriş (2019 e bordro maaş sorgulama)

E bordro sorgulama nasıl yapılır? e-devlet giriş (2019 e bordro maaş sorgulama)

14.05.2019 - 19:42 | Son Güncellenme:

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sunulan e bordro işlemi, bugün hakkında en çok araştırma yapılan konulardan biri oldu. Peki E bordro memur maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte e-bordro ile ilgili tüm merak edilenler...

E bordro sorgulama nasıl yapılır e-devlet giriş (2019 e bordro maaş sorgulama)

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sunulan e bordro işlemi, e-devlet üzerinden kolaylıkla görünüyor. 2019'daki en çok merak edilen konular arasında yer alan maaş artışı ve maaş kesintisi sorularının yanıtı, e bordro üzerinden öğreniliyor. Peki 2019 e bordro maaş sorgulama işlemi nasıl yapılır?

E BORDRO MAAŞ SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

E devlet sistemine giriş sağlamak için, e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.

e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

E DEVLET GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ