Gündem Ebubekir Öztürk kimdir? Bakın nereden tanıyoruz...

Ebubekir Öztürk kimdir? Bakın nereden tanıyoruz...

17.05.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Ebubekir Öztürk kimdir? Kolpaçino serilerinde oynadığı Ganyotçu karakteri ile izleyenlerin sempatisini kazanan Ebubekir Öztürk birçok televizyon dizisinde de rol aldı. İşte Ebubekir Öztürk ile ilgili merak edilenler..

Ebubekir Öztürk kimdir Bakın nereden tanıyoruz...

Türk sinema izleyecilerinin Kolpaçino filminden hatırlayacağı Ganyotçu karakterine hayat veren Ebubekir Öztürk'ün kariyeri askerlik esnasında değişir. Şafak Sezer'in yakın bir arkadaşı ile askerlik yapan Ebubekir Öztürk'ün kariyeri bir anda yeniden şekillenmeye başlar. Peki Ebubekir Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

EBUBEKİR ÖZTÜRK KİMDİR?

Aslen Kafkas göçmeni olan Öztürk'ün ailesi il olarak Ağrı'ya yerleşmiştir. Ailesi 1965 yılında Ağrı'dan İstanbul ili Eyüp ilçesine göç etmiştir. Askerliğini Şırnak'ta yapan Öztürk, bir çatışmada yaralanmıştır. Şafak Sezer'in asker arkadaşı olan bir kişi sayesinde Sezer ile tanışan Öztürk, onun 1998 yılından itibaren şoförlüğünü yapmaya başlamıştır. Hafızlık ve oyuncu Şafak Sezer'in şoförlüğünü yapan Öztürk, şoförlük yaptığı esnada Sezer tarafından Kutsal Damacana filminde oynamaya ikna oldu. Daha sonra yine Sezer'in başrolünü oynadığı Kolpaçino ve devam filmi Kolpaçino Bomba filmlerinde Ganyotçu rolünü oynadı. 2010 yılında da, yine Şafak Sezer ile birlikte Hanımeli Sokağı isimli televizyon dizisinde Ali Kunduz karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Hanımeli Sokağı (TV dizisi) (2010) Ali Kunduz
Türk Malı (2010)
Dedemin Dolabı (TV dizisi) (2012)
Polis Hikayeleri (TV dizisi) (2012)
Köstebekgiller (TV dizisi) 2013
Pirdino (TV dizisi) (2014) Şimşek
Filinta (TV dizisi) (2015) Bekri