Gündem Ege'nin Hamsisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ege'nin Hamsisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

03.09.2018 - 09:24 | Son Güncellenme:

Ege'nin Hamsisi 8. bölümüyle ekranlara geldi. TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Ege'nin hamsisi yeni bölümde “Zeynep’in Hayal Kırıklığı” izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İşte Ege'nin Hamsisi 9. yeni bölüm fragmanı...

Egenin Hamsisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

EGE'NİN HAMSİSİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta neler oldu?

“Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Deniz ise Zeynep'in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat'la çarpışacaktır.

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

Haberin Devamı

EGE'NİN HAMSİSİ 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI