Gündem Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (4. Ehliyet sınav soru ve cevapları)

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (4. Ehliyet sınav soru ve cevapları)

21.10.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen ehliyet sınavı sonrası ehliyet sınav soru ve cevapları beklenmeye başladı. Sınava katılan şoför adayları heyecanla ehliyet sınav soru ve cevapları yayınlandı mı ve ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının cevaplarını arıyor. İşte detaylar...

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak (4. Ehliyet sınav soru ve cevapları)

Ehliyet sınav sonuçlarının sonra ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını merak içinde beklemeye başladı. Binlerce adayın direksiyon sınavına girebilmesi MEB tarafından gerçekleştirilecek olan yazılı sınav sonuçlarına bağlı! Ehliyet sınavından 70 puan altı alan adaylar direksiyon sınavına katılamayacak. Peki Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

EHLİYET SINAVINDAN KAÇ PUAN ALMAK GEREKİR?

B sınıfı ehliyet sınavından geçmek için 100 üzerinden en az 70 puan almanız gerekir. Sınavda 50 soru sorulur ve her soru 2 puandır. 70 puan için en az 35 doğru cevap vermek yeterlidir. (35 doğru x 2 puan = 70 puan.)

EHLİYET SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

MEB tarafından dün gerçekleştirilen Ehliyet sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını merak etmeye başladı. MEB sınav soru ve cevaplarını henüz yayımlamadı.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Dün gerçekleştirilen MTSKS 4 sınavının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Sonuçlar için MEB tarafından henüz net bir tarih verilmezken 15 gün içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor.