Gündem Ekren İmamoğlu AK Parti standını ziyaret etti

Ekren İmamoğlu AK Parti standını ziyaret etti

23.02.2024 - 19:23 | Son Güncellenme:

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'nu, AK Parti'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti.

Ekren İmamoğlu AK Parti standını ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de gerçekleşen halk buluşmasının öncesinde Sancaktepe Meydanı'nda esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. İmamoğlu, vatandaşlarla çay içip dertlerini dinledikten sonra meydanda kurulan siyasi partilerin seçim çadırlarını da ziyaret etti.

Haberin Devamı

Sancaktepe'de bir çay ocağında vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Ekrem İmamoğlu, bir vatandaşın otobüslerimizi yenilemenizi istiyoruz talebine "Şuan da 600 tane araç yeniledik. Bir yandan da devam ediyoruz. Bu ara metrobüslere ağırlık verdik, çünkü biliyorsunuz çok büyük kilometre yapıyorlar. Bir yandan da otobüs alımlarımız başladı. Yeni alım yaptık 150 aracımız geliyor. Bir kısmını yakın zamanda karşıladım. Fırsat buldukça yenileyeceğiz" şeklinde karşılık verdi.

Ekren İmamoğlu AK Parti standını ziyaret etti

"NE KADAR İSTİYORSUNUZ BENİ YA"

AKP'nin çadırını da ziyaret eden İmamoğlu görevlilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. AKP'lilerin İmamoğlu'nu partilerine üye yapma teklifinde bulunması gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni" diyerek teklifte bulunan görevliye sarıldı. İmamoğlu, "Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar birbiri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan'da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailede farklı oylar veren insanlar var. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın" dedi. İmamoğlu daha sonra seçim çadırından ayrıldı.