Gündem Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından

Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından 

17.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

“Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.

Meral Akşeneri eleştirenlere ilk çizik X hesabından

COŞKUN ERGÜL Ankara  - Seçimin ardından da İYİ Parti 27 Nisan 2024 tarihinde olağanüstü kurultaya gitme kararı almıştı. İYİ Parti lideri Meral Akşener kurultayda aday olmayacağını duyururken, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Mehmet Tolga Akalın, Günay Kodaz ve Kemal Orkun Yekdeş adaylıklarını ilan etmişti.

Haberin Devamı

Bu süreçte, olağanüstü kongre yerine olağan kongre tarihin beklenmesinin daha sağlıklı olacağını savunan bazı adaylar, milletvekilleri, parti yöneticileri ve üyeler, Akşener’e, sosyal medya ve basın üzerinden eleştiriler yönelttiler. 

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR 

Aday olmayacağını ilan etmesi sonrası sessizliğe bürünen ve kendisiyle görüşmek isteyenlerin taleplerini yanıtsız bırakan Akşener’den ise sosyal medya hesabı üzerinden bir hamle geldi. Akşener, X hesabından bazı isimleri takip etmeyi bıraktı. Akşener, Milletvekilleri Uğur Poyraz ve Rıdvan Uz ile genel başkan adayı Tolga Akalın’ı takipten çıktı. Akşener ayrıca kendisine yönelik eleştirilerde bulunan bazı partililer ile bazı gazetecileri de takip etmeyi bıraktı.