Gündem Emniyet'ten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon! 30 şüpheli yakalandı

Emniyet'ten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon! 30 şüpheli yakalandı

01.09.2023 - 17:56 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul'da suç örgütlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 30 şüpheli yakalandı.

Emniyetten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon 30 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizde faaliyet gösteren suç örgütlerinin tespit edilmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; Gaziosmanpaşa ilçesinde faaliyet gösterdiği belirlenen GEDİK ve GÖRENER isimli Organize Suç Örgütlerinden Görener suç örgütünün, Gedik suç örgütüne yönelik 27.08.2023 tarihinde Kasten Yaralama suçu ile 29.08.2023 tarihinde Kasten Öldürme suçunu gerçekleştirdiği belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Emniyetten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon 30 şüpheli yakalandı

Olaylara karıştığı belirlenen ve her iki suç örgütü ile iltisaklı olduğu tespit edilen 37 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenlenmiştir.

01.09.2023 tarihinde ilimiz merkezli Antalya ve Muğla illerinde belirlenen adreslere yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda aralarında her iki örgütün liderinin de olduğu toplam 30 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Emniyetten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon 30 şüpheli yakalandı

Adreslerde yapılan aramalarda ise;

• 5 adet ruhsatsız tabanca,
• 110 adet fişek,
• 1 adet hassas terazi,
• 9 gr. uyuşturucu madde
• 1 adet Çelik Yelek ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.