Gündem Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması! "Fon vurgununu ben patlattım"

Emre Belözoğlu'ndan flaş Seçil Erzan açıklaması! "Fon vurgununu ben patlattım"

21.12.2023 - 21:23 | Son Güncellenme:

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan bankacı Seçil Erzan, dosyasında yeni bilgiler ve yeni açıklamalar var. Emre Belözoğlu, "Fon vurgununu ben patlattım" dedi. Fonla ilgili ismi geçen Fatih Terim içinse, "O da benim gibi bunun bir fon olduğunu düşünerek bu işe girmiştir" diye konuştu. İşte detaylar...

Seçil Erzan fonuna en çok para kaptıran isim olan Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu. Belözoğlu "Dosyayı ben patlattım" dedi. Belözoğlu tartışmaların odağındaki Fatih Terim için ise "O da benim gibi bunu fon olarak düşünmüştür" dedi.

Haberin Devamı

FONU KUZENİNDEN ÖĞRENDİ

Emre Belözoğlu, Seçil Erzan fonundan kuzeni Volkan Bahçekapılı aracılığıyla haberdar oldu. Belözoğlu fon için 4 milyon 292 bin vermişti.

Emre Belözoğlundan flaş Seçil Erzan açıklaması Fon vurgununu ben patlattım

FATİH TERİM SORULDU

Belözoğlu'na dosyada adı geçen ve hesap hareketleri takip edilen Fatih Terim'in Seçil Erzan'ın tezgahında rolü olup olmadığı soruldu.

Belözoğlu "Ben Fatih Terim'in bu işin içinde bilerek kalmayacağını düşünüyorum. Fatih Terim'in benim gibi bunun bir fon olduğunu düşünerek bu işe girdiğini düşünüyorum" dedi.

Emre Belözoğlundan flaş Seçil Erzan açıklaması Fon vurgununu ben patlattım

"OLAYI BEN ÇIKARDIM ORTAYA"

Belözoğlu Erzan'la sadece bir kez görüştüğünü söyledi. İkinci imzasında bankaya gidip bunun gerçekliğini sorguladığını söyledi. Bilinenin aksine Seçil Erzan skandalını kendisinin ortaya çıkardığını söyledi.

Haberin Devamı

Belözoğlu "Şimdi herkes Seçil Erzan dosyasını ben patlattım diyor ya. Olayı ben patlattım. Ben gittim bankaya. Polisi ve müfettişleri ben çağırdım, olayı ben çıkardım ortaya" dedi.