Gündem Emre Sertkaya kimdir? Emre Sertkaya kaç yaşında?

Emre Sertkaya kimdir? Emre Sertkaya kaç yaşında?

12.03.2019 - 11:47 | Son Güncellenme:

Emre Sertkaya O Ses Türkiye'de birinciliği göğüslemesinin ardından uzun bir aranın ardından TV ekranına bir dizi ile konuk oldu. O Ses Türkiye 2016 şampiyonu olan Emre Sertkaya sıradışı yorumu ile herkesi o dönem kendine hayran bırakmıştı. Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisi ile şampiyonluk yaşayan Emre Sertkaya kaç yaşındadır?

Emre Sertkaya kimdir Emre Sertkaya kaç yaşında

2016 O Ses Türkiye'de şampiyon olan Emre Sertkaya uzun bir aranın ardından TV ekranların Söz dizisi ile geri döndü. Emre Sertkaya 2016 yılında Yüksek Sadakat grubunun Haydi Gel İçelim şarkısı ile jüri üyelerinden Ebru Gündeş ve Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisini döndürmeyi başarmış ve Hakan-Gökhan ikilisi ile yoluna devam etme kararı almıştı. Şarkılara kattığı sıradışı yorumlar ile herkesi kendine hayran bırakan Emre Sertkaya, Şampiyon olduktan sonra Türkiye'nin dört bir yanından konserler vermeye başladı. Söz dizisi ile ekrana geri dönen Emre Sertkaya kaç yaşında?

Haberin Devamı

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

O Ses Türkiye'de gerçekleştirdiği bütün performanslarda adeta kendinden geçen ve yarışmanın başından beri en çok konuşulan isimlerinden biri olan Emre Sertkaya, 23 yaşında. Lise mezunu olan ve konservatuvara hazırlanan Emre Sertkaya, hayatını İstanbul'da sürdürüyor.

Aslen Batmanlı olan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'ye ilk olarak Yüksek Sadakat grubuna ait "Haydi Gel İçelim" şarkısıyla çıktı. Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başaran genç yarışmacı, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullandı. İlk başta sadece iki jüri üyesini döndürmeyi başaran Emre Sertkaya, sonrasında Minnet Eyleme ile farklı bir ses tonu sergileyerek diğer jürileri de etkilemeyi başardı. Emre Sertkaya'ya şampiyonluğunu getiren ise "Haberin Yok Ölüyorum" şarkısı oldu.