Gündem En acı tesadüf! Kaza için gitti, anne ve babasının öldüğünü öğrendi

En acı tesadüf! Kaza için gitti, anne ve babasının öldüğünü öğrendi

06.09.2022 - 11:27 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da otomobilin yolcu almak için durakta duran belediye otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza yapan otobüsü tamir edip olay yerinden kaldırmak için olay yerine giden belediyede görevli otobüs tamircisi, kazada anne ve babasının öldüğünü öğrendi.

Kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa- Mardin yolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Mahmut Etik, kullandığı 63 AB 872 plakalı halk otobüsüyle durakta yolcu indirip, yola çıkış yapmak istedi.

Haberin Devamı

Göz doktoruna muayene olmaya giden Ahmet Erten yönetimindeki 63 DC 567 plakalı otomobil ise bu sırada otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, ön kısmı ezilerek hurdaya döndü. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve belediye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ahmet ve Şükran Erten çifti, ağır yaralı çıkarılarak ambulansla Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan çift, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

En acı tesadüf Kaza için gitti, anne ve babasının öldüğünü öğrendi

EN ACI GÖREV

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki yol yardım ekibinden, çiftin oğulları Mehmet Hafız Ertem'in de ihbarla kaza yerine geldiği, anne- babasını ağır yaralı görünce büyük üzüntü yaşadığı, ambulansı takip ederek hastaneye geçip, acı haberle gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Mehmet Hafız Ertem'i arkadaşları tarafından teskin etmeye çalışırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En acı tesadüf Kaza için gitti, anne ve babasının öldüğünü öğrendi

KAZA, ARAÇ KAMERASINDA

Erten çiftinin hayatını kaybettiği kazanın, halk otobüsü kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; durakta durduğu sırada otobüse, arkadan gelen otomobilin çarpması ve yolcuların araçtakilere yardım için koşması yer alıyor. 

En acı tesadüf Kaza için gitti, anne ve babasının öldüğünü öğrendi