Gündem En güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri

En güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri

15.06.2019 - 18:51 | Son Güncellenme:

Babalar Günü için en güzel mesajları sizler için derledik. Babalarından uzakta olanlar ve onlara güzel dileklerini mesaj yoluyla iletmek isteyenler için işte en güzel Babalar Günü mesajları...

En güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri

Babalar Günü için artık saatler kaldı. Her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü bu sene 16 haziran tarihine denk geliyor. İşte en güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri...

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Sana ayrılan bugün de seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istedim. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Sana, senin benim için verdiğin emeklerin karşılığını verebilmem imkansız. Fakat hayat boyu bunun için çalışacağımı bilmelisin canım babam. Seni çk seviyorum, babalar günün kutlu olsun.

Babanın erdemleri çocukların servetidir. Bize büyük bir servet bıraktığın için teşekkür ederiz babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Babacığım, sadece sesinle bile verdiğin huzur bin ömre bedel. Babalar günün kutlu olsun.

Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Sen her zaman benim süper kahramanım oldun canım babam. Babalar günün kutlu olsun.

Sen bizim sarsılmaz dayanağımız, sen bizim merhamet yürekli canım babamızsın. Seni çok seviyor, babalar gününü kutluyoruz.

Haberin Devamı

Küçükken en çok senin verdiğin nasihatlere kızardım, şimdi ise o nasihatler ile ayakta duruyorum. Her şeyin en iyisine layık olan canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Bana kendimi her zaman en değerli insanmış gibi hissettiren canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Sen bizim ulu çınarımız, sen bizim bitmez tükenmez umutlarımız, sen bizim can babamızsınız. Bu özel günde ellerinden öpüyor, babalar gününü kutluyoruz.