Gündem Erdoğan, Destici’yle görüştü

Erdoğan, Destici’yle görüştü

10.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici’yi AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti.

Erdoğan, Destici’yle görüştü

ANKARA Milliyet - Kabulün ardından konuşan Destici, “Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Bu konuda herhangi bir tereddüdümüz olmadı. İnşallah seçimlerde de yine Cumhur İttifakı olarak birlikte olacağız. İnşallah seçimlerde her iki ayağını da kazanacağız” dedi. Erdoğan, dün ayrıca TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve ve TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak’ı kabul etti.

Haberin Devamı

Erdoğan, Destici’yle görüştü

İş insanı Coşkun’a son görev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Et ve Et Mamulleri kurucusu Kemal Coşkun’un (86) cenaze törenine katıldı. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Coşkun için dün Fatih Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Cenaze namazında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yer aldı. Coşkun, cenaze namazının ardından Eyüpsultan Işıklar Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erdoğan, cenaze töreninin ardından Fatih’te esnafı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin fotoğraflar Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından paylaşıldı. - İSTANBUL DHA

Yazarlar