Gündem Erdoğan’dan Hidayet Türkoğlu’na: Haydi Hido sayıya

Erdoğan’dan Hidayet Türkoğlu’na: Haydi Hido sayıya

01.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la oynadıkları basketbol maçından yeni görüntüler paylaştı.

Erdoğan’dan Hidayet Türkoğlu’na: Haydi Hido sayıya

 Varank, görüntüleri sosyal medya hesabından “Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur” notu ile yayımladı. Görüntülerde Erdoğan’ın top sürdüğü, pas verdiği ve basket attığı anlar yer alıyor. Erdoğan, aynı takımda yer aldığı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na da “Haydi Hido sayıya” diye sesleniyor.

Haberin Devamı

Maçta Erdoğan’ın yanı sıra MİT Başkanı İbrahim Kalın, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu’nun yer aldığı görüldü. Daha önce Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, aynı maçtan bir fotoğraf paylaşarak “Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz. Arkadaki tabelada da göründüğü üzere Yeşil Takım galip. Formumuzdayız” notunu düşmüştü.

Bayram telefonu

Öte yandan dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov’la bir telefonda görüştü. Bayramın İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulunulduğu görüşmede; iki ülkenin dostluğu ve bölgesel konular da ele alındı.