Gündem Erkek vahşeti

Erkek vahşeti

19.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep’te sabıkalı sevgili, Arzu Gültekin’i tabancayla öldürdü ve cesediyle 5 saat dolaştı. Didim’de ise Gülçin Kanık öldürülüp yakıldı

Erkek vahşeti

Ayrılmak isteyen genç kadını vurdu

Haberin Devamı

Gaziantep’te önceki gün işadamı Cuma Pancar (38) kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Arzu Gültekin’i (31) otomobilde tabancayla başına 2 el ateş ederek öldürdü. Otomobilindeki cesetle 5 saat gezen katil, görgü tanıklarının ihbarının ardından polis tarafından yakalandı. Arzu Gültekin’in annesi Yıldız Gültekin, “Kızım 3 yıldır Cuma Pancar ile birlikte yaşıyordu. Pancar ile ortağı olduğu iş yerinde çalışırken tanıştı. Kızımı evlenme vaadiyle kandırdı. Ama Arzu’yu evine götürdüğü gün işkence yapmış. Kızım kendisinden ayrılmak isteyince de önceden çektiği çıplak fotoğraflarını internete koymakla tehdit etmiş.”

Suç dosyası kabarık

Pancar’ın kızını fuhuşa zorladığını öne süren anne, “Bu adam 14 ay hapis yattı, 8 ay önce denetimli serbestlikle çıktı. Kızım da kendisine ‘Ben artık seni istemiyorum’ dedi. Ama adam peşini bırakmadı. Çalıştığı yeri kurşunlattı, kızımın şikayeti üzerine mahkeme 3 ay uzaklaşma kararı verdi. Uzaklaşma kararı biter bitmez kızımı öldürdü” dedi. Mala zarar verme, tehdit, ruhsatsız silah taşıma, yaralamadan poliste kaydı olan katilin 2014’te kendisine 150 bin lira vermediği için tekstil fabrikası olan babasının evini kurşunladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kandırıp parasını aldılar ve yaktılar

Aydın Didim’de Manastır Koyu mevkiinde 7 Ekim’de yanmış kadın cesedi bulundu. Polis öldürülüp yakılan kadının kimliğini tespit için kayıp başvurularını ve bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Araştırmalar sonucu cesedin, Eylem Gülçin Kanık’a (37) ait olduğu belirlendi. Gözaltına alınan 5 erkek zanlıdan, E.D. ve S.Ç. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Canilerin, deniz yoluyla Didim’den Yunan adalarına gitmek isteyen Kanık’ı yardımcı olma vaadiyle kandırdıkları, parasını aldıktan sonra öldürdükleri, delilleri ortadan kaldırmak için de cesedi yaktıkları anlaşıldı. Genç kadının bir süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan modayla ilgili yarışma programına katıldığı belirtildi.