Gündem 'Eşim beni öldürecek' ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu! Eşi ve oğlu gözaltında

'Eşim beni öldürecek' ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu! Eşi ve oğlu gözaltında

29.02.2024 - 11:11 | Son Güncellenme:

Sakarya’da, eşinin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini söyleyip, kaybolan 16 gün sonra Sakarya Nehri’nde cenazesi bulunan Leyla Demir'in (56) eşi S.D. ve oğlu U.D. gözaltına alındı.

Eşim beni öldürecek ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu Eşi ve oğlu gözaltında

Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi'nde oturan Leyla Demir, 13 Şubat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp eşi S.D.'nin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini ihbar etti. Adrese giden jandarma ekipleri, Leyla Demir’i bulamadı.

Haberin Devamı

 Şüpheyle gözaltına alınan S.D., jandarmadaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Leyla Demir’in bulunması için 13 Şubat akşamı çalışma başlatıldı. Aramaların ilk gününde kadının başörtüsü ve cep telefonu, evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri’nin kenarında bulundu. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, İHH, SAKE ve dalgıç polislerin katıldığı arama çalışmalarının 16’ncı gününde dün saat 12.30 sıralarında Leyla Demir’in Sakarya Nehri’nde cesedi bulundu.

Eşim beni öldürecek ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu Eşi ve oğlu gözaltında

EŞİ VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Evinden yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta Söğütlü ilçesine bağlı Aktefek köyü mevkisinde bulunan Demir’in cenazesi, ekipler tarafından kıyıya çıkarıldı. Leyla Demir'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezi’ne kaldırıldı. Leyla Demir’in cenazesinin İstanbul Sultanbeyli'de defnedileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili süren soruşturma kapsamında Leyla Demir’in oğlu U.D. ve daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan eşi S.D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Baba ve oğlunun jandarmadaki sorgusu sürüyor.