Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm fragmanı yayınlandı

30.01.2019 - 07:36 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. son bölümü ile ekrana gelirken 124. yeni bölüm şimdiden heyecanla beklenmeye başladı bile. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Hızır, İlyas için endişelenirken, İlyas ve Behzat'ın koğuşları değişti. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı 123. bölümü ile ekrana geldi. Salı akşamlarının heyecanla takip edilen dizisinde bu hafta yine yer yerinden oynadı. İlyas ve Behzat arasında yaşanan gerginlik, Hızır'ı tedirgin eder. Cezaevi müdür ise İlyas ve Behzat'ın koğuşlarını değiştirerek çözüm bulmaya çalışır. İlyas, Behzat'ın adamlarının koğuşuna; Behzat da İlyas'ın adamlarının koğuşuna gönderilir. Bundan sonra neler olacak merak konusu.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz 124. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta kollarının arasında dostunu kaybeden İlyas'ın aklından geçen tek düşünce intikamdır. Hızır yaşananların ardından kardeşinin canından endişe eder ve akacak kanın durması için Alparslan'ı görevlendirir.

Hızır'ın isteklerini kardeşi İlyas'a ileten Alparslan beklenmedik bir cevapla karşı karşıya kalır. Hapishanede dört duvar arasında Behzat ve İlyas'ı zapt etmek hiçte kolay olmayacakttır.