Gündem Fatih Terim'in yardımcısıyla ilgili şok iddiada yeni gelişme! 'Seçil Erzan’la bankada tanıştım'

Fatih Terim'in yardımcısıyla ilgili şok iddiada yeni gelişme! 'Seçil Erzan’la bankada tanıştım'

05.12.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Fon dolandırıcılığında Fatih Terim’in yardımcısı Müfit Erkasap’ın eşi olan Nur Erkasap’ın, Seçil Erzan’la sıkı para ilişkisi içerisinde olduğu iddia edilmişti. iddialardan sonra Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbolcularının da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan’a 450 bin dolar verdiği ve herhangi bir geri ödeme alamadığı için, soruşturmaya müşteki olarak dahil olan eski futbolcu Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Seçil Erzan’la tanışması ve sonraki süreçte fona dahil olmasıyla ilgili konuşan Erkasap, Volkan Bahçekapılı’nın hesabına gönderdiği ve Seçil Erzan’a vermesini istediği 1 milyon dolarla ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

"SEÇİL ERZAN’LA BANKADA TANIŞTIM"

Erkasap, Seçil Erzan’ın kendilerine ait hesap hareketlerini gördüğünü ve bu nedenle bankaya her gittiğinde Erzan’ın ısrarlı tanışma talebiyle karşılaştığını belirterek, "Aslında şöyle, ben Seçil Erzan bizi seçti diyeyim. Çünkü onu ilk başta zaten tanımıyordum biz kulüp olarak DenizBank'la çalışıyorduk. İşte maaşlar filan her şey bankaya yatıyordu. Zaten ben o sebeple bankaya gidip gelmeye başladım. Florya şubesine. Normalde orada çalışan kişilerle muhatapken kendisi yanıma yaklaştı işte ‘hoş geldiniz, nasılsınız, iyi misiniz, gelin bir kahve içelim, mutlaka bir kahve içelim’  diye. Bizim tanışıklığımız öyle başladı. Yani herkes gibi tüm Galatasaray camiası gibi benim de öyle başladı tanışıklığım" dedi.

Haberin Devamı

"PARAMI KENDİSİNE BANKADA TESLİM ETTİM"

Erzan’la tanıştıktan 2-3 ay sonra söz konusu fondan haberdar olduğunu ve parayı verdiğini dile getiren Erkasap, Erzan’ın kendisini fona Hakan Ateş’in ismini vererek ikna ettiğini öne sürdü. Erkasap, "Ben o dönemde bayağı bir moral açısından kötüydüm. Yani hem sağlık sorunları vardı, hem maddi anlamda sıkıntılar vardı. İki ev var kızımın evi ve benim evim. Yani iki evin de geleceği söz konusu. Öylelikle kendisi de benim durumumu bildiği için, çok da duygusalım zaten, kendisi de hep böyle anlatıyordu bana. İşte ben de babamı kaybettim annem yatalak filan diye böyle konular olunca ister istemez daha samimi bir ortam oluyor yani iki kadın arasında. Onun üzerine ‘Nur abla, biliyorum senin neler yaşadığını. Bak böyle böyle yani 'Hakan Ateş‘in de içinde olduğu başında olduğu bir fon var. Bu özel müşterilere yapılan bir işlem. Hem paranı burada değerlendirirsin hem de rahat edersin’ dedi. Ben zaten hani finans ya da bankadan bankacılıktan anlayan biri değilim. Ve öyle bir güven ortamı yaratıyor ki size o ne derse inanıyorsun. Yani ben de onun üzerine tamam dedim. Hatta anlattı ne olduğunu, bak dedi işte bundan çoğu kişi para kazandı, kazanıyor. Hakan Ateş akrabalarına bir sürü para kazandırdı. Bunları anlatınca bir de o kadar normal bahsetti ki, 'bu özel bir işlem gel' dedi, 'sende rahat et' dedi.  Ben de onun üzerine paramı kendisine bankada teslim ettim.  Ben tek seferde verdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“VOLKAN’IN PARASINI TARAFLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE GÖTÜRDÜM"

Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’nın hesabına gönderdiği 1 milyon doları Seçil Erzan’a götürmesiyle ilgili soruları da yanıtlayan Erkasap, Terim ailesiyle uzun süredir yakın olduklarını, aralarında para alışverişinin lafı olmadığını, Volkan Bahçekapılı'nın ricası üzerine parayı götürdüğünü belirtti. Erkasap, “Bir kere şunu anlamak lazım. Ben Terim ailesine en yakın olan kişiyim. 40 senedir biz artık ailenin ötesindeyiz. Yani biz de para alışverişi, o gelmiş bu gitmiş zaten çok normal. Bana Volkan dese ki ‘Abla şu kadarını götür bankaya teslim et’ ben zaten bir şey sormam. Zaten Seçil’e de öyle bir güveniyorsun ki aklımın köşesinden zaten farklı bir şey geçmez. Budur yani" diye konuştu.

Haberin Devamı

“DOLANDIRILDIĞIMI SEÇİL TELEFONUNU KAPATIP ORTADAN KAYBOLUNCA ANLADIM"

Dolandırıldığını Seçil Erzan’ın telefonunu kapatıp ortadan kaybolunca anladığını ve hala inanmakta zorluk çektiğine de değinen Erkasap, Erzan’ın kendisine fonu anlatırken Fatih Terim’den asla bahsetmediğini kaydetti. Erkasap, "Olay ne zaman öğrendim biliyor musunuz? Telefonunu kapattığı gün,  ortadan kayboldu o gün öğrendim ben. Bana Fatih Terim’den hiç bahsetmedi. Zaten Fatih hocadan bana bahsedemez yani bana bahsettiği zaman bilir ki ben hemen Fatih ağabeye soracağım böyle bir şey var mı diye. O yüzden bana böyle bir şeyden asla bahsetmedi. Ben inanamadım, o kadar çok güveniyordum ki,  öyle bir güven size veriyor ki bir şey sorgulamıyorsunuz. Arkasını düşünmüyorsunuz. İnanamadım ben günlerce inanamadım. Zaten ben bir senedir bu olayın içindeyim. Ondan önce hiçbir şey bilmiyordum" dedi.

Haberin Devamı

Fatih Terimin yardımcısıyla ilgili şok iddiada yeni gelişme Seçil Erzan’la bankada tanıştım

“BİZ MAĞDURKEN BANKA MAĞDUR KONUMUNA SOKULUYOR"

Erkasap, Seçil Erzan’a para verdikten sonra Erzan’ın kendisine bilgisayar ekranından evrak gösterdiğini ayrıca yatırdığı parayla ilgili de antetli kağıt şeklinde makbuz aldıklarını da belirtti. Öte yandan kendisiyle ilgili bazı medya kuruluşlarında yapılan haberlerle ilgili de konuşan Erkasap, "Evrak verdi. Ama sonradan öğreniyoruz ki bana bilgisayarından da gösteriyordu ‘Nur abla işte müşteri numarası bu’ diyordu. Ama bilmiyorum ki her şey kendi düzenlediği bir komploymuş.  Öyle ki şimdi biz mağdurken yer değişti. Yani banka mağdur oldu,  biz suçlu konumuna sokuluyormuşuz gibi geldi. Ben merak ediyorum, benim hakkımda konuşulanları benim hakkımda sormadan konuşanları... Sormak istiyorum. Siz benim hayatımı biliyor musunuz? Benim yaşantımı biliyor musunuz da bunları konuşabiliyorsunuz. Gelip bana sordunuz mu böyle bir şey var mı yok mu? Bakın sizle oturdum şimdi ben. Siz soruyorsunuz ben de cevap veriyorum. Benim yaşantımı da görüyorsunuz. Bu insanları gerçekten anlayamıyorum. Bana sorun yani bana sormadan bilmeden Nur Erkasap onu yapmış yok bunu yapmış...  Keşke bana sorsalardı onu çok isterdim" ifadelerini kullandı. Nur Erkasap’ın devam eden soruşturma kapsamında mağdur olarak ifade verdiği ve Seçil Erzan’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.