Gündem Fatma Şahin CNN Türk'te Gaziantep için son anket sonucunu açıkladı

Fatma Şahin CNN Türk'te Gaziantep için son anket sonucunu açıkladı

11.03.2024 - 19:35 | Son Güncellenme:

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Gaziantep'te yerel seçim sonuçlarına yönelik yaptırılan anket sonuçlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Fatma Şahin, "Türkiye derecesi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, " 22 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğiyle çok yoğun çalıştık. Son 10 yılda da başımıza gelen şey kimsenin başına gelmedi. Vatandaşla, hemşerilerimizle güven bir sevgi bağına dönüştü. Aşk ile çalışan yorulmaz anlayışıyla çalışıyoruz. Türkiye derecesi yapmaya çalışıyoruz. Türkiye ortalamasının yüzde 10 üstündeyiz. Bu coğrafya güçlü olmak zorundasınız." ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

'YEREL VE GENELDE GÜÇLÜ BİR KOORDİNASYON GEREKİYOR'

6 Şubat depremlerine dikkat çeken Şahin şu ifadeleri kullandı:

Bugün İstanbul depreme dirençli bir yer olmak zorunda. Bakan Kurum 6 Şubat depremlerinde buradan hiç ayrılmadı. 11 ildeki deprem şehitlerimizi anıyoruz. Onlar bizim için çok kıymetli, geriye kalanlarında çok hızlı bir şekilde iyileşmesi lazım.

Bizim göç aldığımız için çok ciddi yapı stoğuna ihtiyacımız vardı. Bizim şu anda 100 bin konut açığımız var. Özhaseki bakanımız geldi buraları tek tek inceledi. Bunu ancak büyük bir liderlik, yerel ve genelde güçlü bir koordinasyon gerekiyor. Hatay'da su sorunu çözülemedi. Hala kesintiler oluyor.

'YÜKSEK TEKNOLOJİYE NASIL GEÇERİZ ONU DÜŞÜNÜYORUZ'

Haberin Devamı

Deprem sonrasi iyileştirme daire başkanlığı kurduk. Bizim dışımızda kimse bunu yapamadı. Şu anda sorunları çözerek ilerliyoruz. Mesele toplumu iyi dinlemek, Ankara'dan hızlı çözüm. Çöze çöze de ilerlemek. Yüksek teknoloji. Kendi verimizi kendimiz oluşturuyoruz. Şu an akıllı şehir olması için akıllı sanayi olması lazım. Ondan ötürü sanayicimizle beraber yüksek teknolojiye nasıl geçeriz onu düşünüyoruz.

Fatma Şahin CNN Türkte Gaziantep için son anket sonucunu açıkladı

'HİDROJENLİ OTOBÜSE GEÇİYORUZ'

Elektrikli otobüsten hidrojenli otobüse geçiyoruz. Hidrojenli otobüs olur mu? Bizde var. Hidrojenli otobüs suyla çalışıyor. Geçen hafta geldi, yapan da Karsan. Toyota ve Hundai şu anda yapıyordu. Onlardan alabilirdik ama TOGG'u yapan irade, KAAN'ı yapan irade hidrojenli otobüste yapması lazım dedik. Karsan buna inandı yaptı. Hidrokj

 

Yazarlar