Gündem Fenomen’de bu hafta kim elendi? - İzle

Fenomen’de bu hafta kim elendi? - İzle

09.05.2016 - 12:36 | Son Güncellenme:

TV8'de yeni başlayan Fenomen yarışma programında 7 kız yarışmacı 7 erkek yarışmacının Türkiye’de fenomen olma mücadelesi veriyor. Fenomen haftanın finalinde ilginç olaylar gerçekleşti. Stratejik oy kullanımların haftaya damgasını vurduğu 3. haftanın finalinde elenen isimler şaşırttı.

Fenomen’de bu hafta kim elendi - İzle

Sunuculuğunu İşte Benim Stilim ve Rising Star gibi yarışmaların sunuculuğunu yapan ünlü isim Öykü Serter’in yaptığı Fenomen yarışmasında haftanın finali ile TV8 ekranlarına geldi. 3. haftanın finalinde Fenomen evine kim veda edecek, büyük ödülü kim kazanacak belli oldu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en tanınmış yüzleri olabilmek ve her hafta büyük ödülü alabilmek için kıyasıya mücadele eden Fenomen adayları 3. haftayı geride bıraktı. Eleme oylamasında bu hafta popüler olarak, 2 isim yazma hakkı kazanan Okan ve Seyda evden kimin gitmesini isteyecek? sorusu merak konusu olmuştu.

Bu hafta büyük ödül kızlar evine mi, erkekler evine mi gidecek? Birbirlerinin ismini yazmak için anlaşan yarışmacılar amaçlarına ulaşabilecek mi? Elenen yarışmacının yerine gelen yeni ismin kullandığı oy ile hangi yarışmacı hayallerine veda edecek? soruları Serter’in sunumu ile 6 Mayıs Cuma 23.30’da “Fenomen Haftanın Finali' ile TV8’de yanıt buldu.

Fenomen haftanın finalinde beklenmeyen olaylar gelişti. Yarışmaya bir değil iki kişi veda etti. Büyük ödülü kazananı belirleyecek oy, eşitliği bozmayınca para ortada kaldı.

FENOMEN HAFTANIN FİNALİ’NDE KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

TV8’in iddialı yarışma programı, yine hepsi birbirinden iddialı 12 kişinin Fenomen olmak için stratejiler geliştirdikleri yarışmada 3. haftanın finali dün akşam yapıldı. Fenomen Haftanın Finali’nde kullanılan oylar sonrasında yarışmaya veda eden isimler belli oldu. Fenomen’de bu hafta iki kişi elendi. Fenomen’in 6 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik ve Ayşenur Balcı, yapılan oylamanın ardından yarışmaya veda eden isimler oldu.

Fenomen’de bu hafta kim elendi - İzle


FENOMEN’DE BÜYÜK ÖDÜLÜ NEDEN KİMSE KAZANAMADI?

Fenomen 3. haftanın finalinde büyük ödülü kimse kazanamadı. Haftanın finalinde yapılan oylamada eşitlik bozulmayınca 50 bin lirayı kimse alamadı. Bu sefer 25 bin lira için yarışmacılar arasında açık oylamaya gidildi. Açık oylamada 3 isim arasında oylar kullanıldı. Gül, Osman ve Onur arasında kullanılan oylarda son kişiye kadar sırasıyla 5, 2, 4 olarak dağılmıştı. Son oy kullanacak kişi olan Okan, oyunu Gül’ün kendisi için sarfettiği sözlere binaen Onur’a vererek eşitliği sağladı. Böylece Fenomen’de büyük ödülü kimse kazanamadı.

FENOMEN YARIŞMACILARI KİMLER?

Kerim Savaş Sarı: Bu Bir yarışma programı değil, strateji oyunu.
Ayşenur Balcı: Strateji benim işim.
Muhammet Kayku: Herkesten bir adım öndeyim.
Gül Köseoğlu: Ben yıldız olarak doğduma inanıyorum.
Osman Aydın: Fenomen olmak için çok yakışıklı olmak gerekli.
Derya Şireçi: Dengeleri bozmaya geldim.
Onur Yüksel: Delikanlı adam dedikodu yapmaz, arkadan bıçaklamaz.
Çiğdem Çelik: Yeni rakipler lazım, eskileri hayranım oldu.
Özden Cerrahoğlu: Rakiplerim çok şanslı çünkü bir fenomeni en önden izleyecekler.
Serbay Çelikbaş: Liderliğimi hiçbir zaman ilan etmedim.
Simay Tokatlı: Benimle yaşamak zordur ama bunu onlar düşünsün.
Okan Yiğit: Diğerleri fenomen olmaya geldi… Ben zaten fenomenim.