Gündem Gazze sınırında gazetecilerin olduğu yere saldırı! CNN TÜRK muhabiri canlı yayında anlattı

Gazze sınırında gazetecilerin olduğu yere saldırı! CNN TÜRK muhabiri canlı yayında anlattı

03.11.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Gazze sınırında görev yapan CNN TÜRK muhabiri Hasret Kaya'nın bulunduğu yere şarapnel düştü. Hasret Kaya yaşadıklarını anlattı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ediyor. Gazeteciler Gazze sınırından son durumu aktarıyor. CNN TÜRK'ten Hasret Kaya ve Buğra Benlioğlu Gazze sınırından son durumu bildirdi. Gazetecilerin beklediği bölgeye yakın bir yere şarapnel parçaları düştü. Hasret Kaya canlı yayında o anları anlattı.

Haberin Devamı

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Hasret Kaya yaptığı açıklamada, "Basın mensuplarının beklediği nokta burası. Bir basın aracına isabet etti. Kısa süre önce sirenler çaldı. Bulabildiğimiz en yakın noktaya koştuk. Yayın saatimizi bekliyorduk, kendimizi en korunaklı yere attık. Sirenin çalmasıyla birlikte herkes bulduğu en korunaklı yere koştu. Yan tarafa koştuk. O noktaya koşarken bile aslında tam yanımıza isabet ettiğini düşündük. Yanımızda da devriye gezen İsrail kuvvetleri vardı. İki basın aracının gördüğümüz kadarıyla hasar aldığını söyleyebiliriz. Telefonumuzdaki uygulamadan da alarm gelmedi. " dedi.

Kaya açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Demir Kubbe yüzde 90 oranında imha ediyor ama imha edemedikleri de oluyor elbette. Çok sayıda basın mensubunun olduğu noktaya hemen yanıbaşımıza düştü. Bölgede inceleme yaptıklarını söyleyelim. Aracımızda arasında 15-20 metre var. Metrelerce öteye koştuk. Havada imha edildiği yönünde son bilgi geldi.

Haberin Devamı

Gazze sınırında gazetecilerin olduğu yere saldırı CNN TÜRK muhabiri canlı yayında anlattı