Gündem Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü! Estetik faciası

Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü! Estetik faciası

27.11.2020 - 09:19 | Son Güncellenme:

Türkiye’de bir özel hastanede adeta bir estetik skandalı yaşandı. Facianın baş rolünde ünlü bir plastik cerrah var. Kabusu yaşayan kadın Brezilya kalçası için masasına yattığı ünlü doktordan şikayetçi oldu. Operasyon sonrasında talihsiz kadının vücudunda çökme ve kitleler meydana geldi. Ölümcül enfeksiyonlarla mücadele eden genç kadın 8 ameliyat oldu.

Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü Estetik faciası

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'ın haberine göre; Bir özel hastanede görev yapan ünlü plastik cerraha kalça estetiği için kendini emanet eden genç kadın sonrasında kabusu yaşadı. 30 yaşındaki genç kadının estetik amaçlı geldiği hastane hayatının karardığı nokta oldu. Vücudu hem şekil bozuklukları hem de enfeksiyonlara teslim olan hasta 8 ameliyat geçirdi ancak halen sağlığına kavuşamadı!

Haberin Devamı

BREZİLYA KALÇASI İÇİN GELDİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

İsviçre'de yaşayan 30 yaşındaki genç kadın, Brezilya kalçası yaptırmak için Türkiye'deki ünlü bir plastik cerrah ile anlaştı. Özel bir hastanede ameliyat olan genç kadının dikişleri patladı ve vücuda enjekte edilen suni yağlar, iğne deliklerinden çıkmaya başladı. İsviçre'de tedavi olan mağdur kadının vücudunda nekrozlar(kitler) oluştuğu ve kaptığı enfeksiyonlar nedeniyle ölümden döndüğü ve 8 kez ameliyat edilmesine rağmen vücut sağlığının ciddi şekilde bozulduğu belirlendi.

İsviçre'de yaşayan 30 yaşındaki Gamze A., geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye geldi. Brezilya kalçası yaptırmak isteyen genç kadın iddiaya göre ünlü plastik cerrahı Fatih Dağdelen ile anlaştı.

Haberin Devamı

Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü Estetik faciası

Özel bir hastanede kalçasına enjekte edilen yağlar sonrası istediği görünüme elde edilen genç kadın taburcu oldu. Fakat yine iddiaya göre, bir müddet sonra genç kadının dikişlerinden yağlar akmaya ve dik duran sahte kalça aşağıya doğru çökmeye başladı.

"HOCAM DİKİŞLERDEN YAĞ AKIYOR" DEDİĞİNDE…

Haberinin her bir detayı skandalın boyutunu gözler önüne serdi. İşleri nedeniyle İsviçre'ye geri dönmek zorunda kalan genç kadın ünlü cerraha durumu anlattığında ise doktorun önemli bir durum olmadığını, 'Türkiye'ye döndüğünde bakarız' gibi sözleriyle karşı karşıya kaldı.