Gündem Genç kız eski erkek arkadaşının kabusu oldu! Önce darp sonra gasp

Genç kız eski erkek arkadaşının kabusu oldu! Önce darp sonra gasp

29.11.2023 - 16:09 | Son Güncellenme:

Samsun'da eski erkek arkadaşını darp ettirip, telefonunu gasp ettirdiği iddia edilen genç kız, polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Genç kız eski erkek arkadaşının kabusu oldu Önce darp sonra gasp

Olay, İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi’nde bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.B. adlı genç, eski kız arkadaşı E.B.'nin "Senin bana borcun var. Borcunu getir" diye kafeteryaya çağırdığını ve burada tanımadığı şahıslar tarafından darp edilip, 10 bin liralık cep telefonunun gasp edildiğini ve bu olayı eski kız arkadaşının azmettirdiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine E.B. adlı kadın, Gazi Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen E.B., "B.B. beni aradı ve 'Borcunu vereyim' dedi. Ben de kendisine 'Her zaman oturduğumuz kafedeyim, gel' dedim.

B.B. kafeye gelince üvey ağabeyinin oğlu ile tartıştı ve burada kavga etti. 3 erkek şahıs da kendisini darp etti. Benim bu olayla ilgim yok" dedi.

Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen E.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.